Μασάζ

Μασάζ για χαλάρωση, τόνωση, ευεξία… Ό,τι χρειάζεται το σώμα σας για να είναι καλά!

Αν θέλετε να αποβάλετε την έντονη κόπωση και την ένταση που συσσωρεύεται καθημερινά στο σώμα, να νιώσετε τους μυς σας να χαλαρώνουν και το μυαλό να γαληνεύει, το μασάζ σώματος είναι ιδανική επιλογή.

Το μασάζ αποτελεί πανάρχαια τεχνική με εκπληκτική θεραπευτική δράση σε ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα. Οι μαλάξεις επιδρούν θετικά στο μυϊκό, το νευρικό, το λεμφικό, το κυκλοφορικό και το αναπνευστικό σύστημα και είναι ιδιαίτερα ωφέλιμες για τη διατήρηση της καλής σωματικής υγείας. Επιπλέον, όταν το μασάζ συνδυάζεται με αιθέρια έλαια βελτιώνει την πνευματική διάθεση και ξυπνά τις αισθήσεις.

Στο κέντρο αποτρίχωσης και αισθητικής Black Swan σάς βοηθάμε να επιλέξετε το μασάζ που σας ταιριάζει ανάλογα με τη σωματική σας κατάσταση, τις καθημερινές δραστηριότητες αλλά και την εποχή του χρόνου.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας απολαμβάνετε ατομικά τη συνεδρία σας σε μια ήρεμη και αναζωογονητική ατμόσφαιρα.

Χαλαρωτική μάλαξη full body με τη χρήση ζεστού κεριού σώματος (candle body butter). Ιδανικό για την καταπολέμηση του στρες. Η χαλαρωτική τεχνική του candle massage σε συνδυασμό με το αρωματικό κερί σώματος θα σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία και απαλό δέρμα.


Διάρκεια 60’

Μάλαξη με αληθινά όστρακα που έχει τις ρίζες της στην τεχνική που επινοήθηκε από τους κατοίκους των νησιών του Ειρηνικού. Ένα υπέροχο εργαλείο στα χέρια του ειδικού, το οποίο προσφέρει βαθύ θεραπευτικό μασαζ με τη βοήθεια των θαλάσσιων συστατικών. Τα ζεστά όστρακα, εκτός από την υπέροχη αίσθηση που αφήνουν πάνω στο σώμα, εξαλείφουν το στρες και την ένταση των μυών ενισχύοντας την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου.


Διάρκεια 60’

Χαλαρωτικό και αποσυμφορητικό μασάζ με τη δύναμη καθαρών αιθέριων ελαίων από βότανα που φύονται στα βουνά της Κρήτης. Full body μασάζ με πολλαπλά οφέλη για το σώμα και το πνεύμα.


Διάρκεια 60’

Βαθιά μάλαξη. Ενδείκνυται για όσους έχουν έντονα μυϊκά άλγη αλλά και για όσους γυμνάζονται. Βαθύ και δυναμικό μασάζ με έντονους χειρισμούς, που βοηθούν στη χαλάρωση των μυών και στην αποσυμφόρηση των νευρικών απολήξεων.


Διάρκεια 40-45’

Full body μασάζ κατάλληλο για αποσυμφόρηση της λέμφου, με οφέλη στη μικροκυκλοφορία. Ιδανικό για όσους κάνουν καθιστική ζωή, αντιμετωπίζουν πρηξίματα και πρόβλημα κυτταρίτιδας.


Διάρκεια 40’

Τοπική μάλαξη από την περιοχή του αυχένα έως την οσφυϊκή μοίρα.


Διάρκεια 30’

Μάλαξη κάτω άκρων. Για όσους κάνουν καθιστική ζωή, αισθάνονται κούραση και αντιμετωπίζουν οιδήματα.


Διάρκεια 30’

Μάλαξη αυχένα και τριχωτού της κεφαλής, ιδανικό για καταπολέμηση του στρες. Ενδείκνυται για πονοκεφάλους, ημικρανίες και αϋπνίες.


Διάρκεια 20’

Η ρεφλεξολογία βασίζεται στην εφαρμογή ειδικών πιέσεων και μαλάξεων στο πέλμα και τη ράχη των ποδιών με στόχο τις νευρικές απολήξεις της περιοχής. Η τεχνική αυτή προκαλεί ένα αντανακλαστικό ερέθισμα που αντιστοιχεί σε σημεία και όργανα του σώματος. Σκοπός της είναι η διέγερση του αμυντικού και νευρικού συστήματος.


Διάρκεια 20’


BlackSwan | Laser Αποτρίχωση & Θεραπείες Προσώπου - Σώματος. BlackSwan | Laser Αποτρίχωση & Θεραπείες Προσώπου - Σώματος. BlackSwan | Laser Αποτρίχωση & Θεραπείες Προσώπου - Σώματος.
Accessibility Initiative Badge