Θεραπείες προσώπου

Εξειδικευμένη φροντίδα προσώπου για ανανεωμένο, λαμπερό δέρμα.

Ποια είναι η κατάλληλη θεραπεία προσώπου για εσάς; Αυτή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιδερμίδας σας με βάση τον τύπο δέρματος αλλά και την ηλικία σας. Στο κέντρο αποτρίχωσης και αισθητικής Black Swan προσφέρουμε εξατομικευμένες θεραπείες προσώπου που στοχεύουν σε ορατά αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα βήματα που ακολουθούμε:

  • Λήψη του ιστορικού σας και ενημέρωση της καρτέλας σας.
  • Δερμοανάλυση με μικροκάμερα FHD για να εντοπίσουμε τις πραγματικές ανάγκες της επιδερμίδας σας και να προτείνουμε τη θεραπεία που σας ταιριάζει.
  • Περιποίηση για βαθύ καθαρισμό, ενυδάτωση και θρέψη, θεραπεία απολέπισης, σύσφιξης προσώπου. Χρησιμοποιούμε πρωτοποριακά προϊόντα με ενεργά συστατικά και αιθέρια έλαια που θεραπεύουν και αναδομούν την επιδερμίδα.
  • Προσωπικές συμβουλές από την αισθητικό σας για αποτέλεσμα που διαρκεί.

Απολαύστε μοναδικές θεραπείες προσώπου σε κατάλληλα διαμορφωμένες, πριβέ αίθουσες περιποίησης που διαθέτουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και όπου τηρούνται αυστηρά οι κανόνες υγιεινής.

Εξειδικευμένη μεσοθεραπεία η οποία βασίζεται στην τεχνική micro-needling. Μέσω της μικροσκοπικής διάτρησης ενεργοποιείται η φυσική παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος. Το αποτέλεσμα μεγιστοποιείται με την έγχυση κοκτέιλ ενεργών συστατικών.


Διάρκεια 60’

Θεραπεία δερμοαπόξεσης με μικροκρυστάλλους. Επιτυγχάνεται δυνατή υπεραιμία, με αποτέλεσμα την αύξηση του μεταβολισμού των κυττάρων, αλλά και την αύξηση στα επίπεδα του κολλαγόνου, της ελαστίνης και του υαλουρονικού οξέος. Ενδείκνυται για περιπτώσεις όπου παρατηρούνται δυσχρωμίες, σημάδια από φλεγμονές ή μικροβλάβες του δέρματος, καθώς και για την αντιμετώπιση ρυτίδων και διεσταλμένων πόρων.


Διάρκεια 60’

Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία η οποία επιτυγχάνεται αποκλειστικά με το καινοτόμο μηχάνημα και τα προιόντα της GUINOT. Η μοναδική μέθοδος του διπλού ιονισμού ευνοεί την ταχεία διείσδυση των ενεργών συστατικών και σε συνδυασμό με την μυική τόνωση μέσω ηλεκτροδίων,τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά.


Διάρκεια 80’

Δυναμική θεραπεία απολέπισης και συγχρόνως ταχείας ανάπλασης των κυττάρων του δέρματος. Βασίζεται στο συνδυασμό απολέπισης και ανάπλασης με τη χρήση μείγματος βοτάνων που περιέχουν Άλφα υδροξυοξέα. Επαναφέρει την ομοιομορφία και τη λάμψη της επιδερμίδας. Ιδανική για λιπαρά δέρματα, για δέρματα με ρυτίδες και υπερμελαγχρώσεις (πανάδες).


Διάρκεια 60΄

Απομάκρυνση των ρύπων και του πλεονάζοντος σμήγματος από την επιδερμίδα. Το δέρμα αναζωογονείται και αποκαθίσταται η φυσική καθαρότητα και λάμψη του.


Διάρκεια 2-2,5 ώρες

Βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας σε συνδυασμό με μάλαξη. Βοηθά το δέρμα να ανακτήσει τη χαμένη του υγρασία.


Διάρκεια 60’

θεραπεία ήπιας λεύκανσης Κατάλληλη για επιδερμίδες με προδιάθεση για υπερμελαγχρώσεις (πανάδες). Ενεργά συστατικά όπως η βιταμίνη C και το Melanoxyl μειώνουν και λευκαίνουν τις δυσχρωμίες.


Διάρκεια 60’

Θεραπεία με κοκτέιλ βιταμινών με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Ενισχύει τη φυσική άμυνα του δέρματος, χαρίζει λάμψη και ελαστικότητα.


Διάρκεια 60’

Θεραπεία ματιών με βάση το κάλιο και εκχύλισμα κόκκινου σταφυλιού. Ιδανική για μαύρους κύκλους και οιδήματα. Η θεραπεία συμπεριλαμβάνει περιποίηση χειλιών και λεμφική μάλαξη.


Διάρκεια 45’

Θεραπεία οξυγόνωσης και αντιγήρανσης βασισμένη στο υαλουρονικό (Sodium Hyaluronate). Ιδανική για δέρματα μεγαλύτερης ηλικίας, για ξηρές και άτονες επιδερμίδες.


Διάρκεια 60’

Εφαρμογή οξέων φρούτων που επιτυγχάνει την απολέπιση και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Καταπολεμά τις δυσχρωμίες, τα σημάδια του χρόνου και της ακμής.


Διάρκεια 50’

Ειδική τεχνική μάλαξης προσώπου με διατατικές μαλάξεις μυών και συνδετικού ιστού. Βοηθάει στην αποσυμφόρηση των μυϊκών ομάδων του προσώπου, αλλά έχει επίσης αντιγηραντικό χαρακτήρα, αφού ενισχύει την αιμάτωση του δέρματος και απεγκλωβίζει τις μυϊκές ίνες.


Διάρκεια 50’


BlackSwan | Laser Αποτρίχωση & Θεραπείες Προσώπου - Σώματος. BlackSwan | Laser Αποτρίχωση & Θεραπείες Προσώπου - Σώματος. BlackSwan | Laser Αποτρίχωση & Θεραπείες Προσώπου - Σώματος.
Accessibility Initiative Badge