Θεραπείες σώματος

Το σώμα που ονειρεύεστε γίνεται πραγματικότητα με τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες.

Για ένα πιο σφριγηλό και τονωμένο σώμα χωρίς κυτταρίτιδα, στο κέντρο αποτρίχωσης και αισθητικής Black Swan μπορείτε να επιλέξετε θεραπείες σώματος με άμεσα, εντυπωσιακά αποτελέσματα που διαρκούν.

Με τις θεραπείες για σύσφιξη, μυϊκή τόνωση, λιποδιάλυση και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας στοχεύουμε σε επίμαχα σημεία, όπως οι γλουτοί, οι μηροί, η κοιλιά, τα μπράτσα και η περιοχή του ντεκολτέ. Μέσα από ένα εντατικό πρόγραμμα θεραπειών η σιλουέτα βελτιώνεται δραστικά καθώς ενεργοποιείται η μικροκυκλοφορία, διασπάται το συσσωρευμένο λίπος και μειώνεται ορατά η όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Τα βήματα που ακολουθούμε:

  • Λήψη του ιστορικού σας και ενημέρωση της καρτέλας σας.
  • Δερμοανάλυση με μικροκάμερα FHD για να εντοπίσουμε τις πραγματικές ανάγκες του σώματος και να προτείνουμε τη θεραπεία που σας ταιριάζει.
  • Θεραπεία αδυνατίσματος, καταπολέμησης της κυτταρίτιδας, ενυδάτωσης, σύσφιξης. Χρησιμοποιούμε πρωτοποριακά προϊόντα με ενεργά φυσικά συστατικά που διεισδύουν στην επιδερμίδα, την αποσυμφορούν και την τονώνουν βελτιώνοντας το περίγραμμα του σώματος.
  • Προσωπικές συμβουλές από την αισθητικό σας για αποτέλεσμα που διαρκεί.

Απολαύστε μοναδικές θεραπείες σώματος σε κατάλληλα διαμορφωμένες, πριβέ αίθουσες περιποίησης που διαθέτουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και όπου τηρούνται αυστηρά οι κανόνες υγιεινής.

Με το προηγμένης τεχνολογίας Cavitation Plus της BODYHEALTH, επιτυγχάνεται αποδόμηση των λιποκυττάρων με τη μέθοδο της σπηλαίωσης. Δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως αναίμακτη λιποαναρρόφηση, αφού από την πρώτη κιόλας εφαρμογή είναι ορατά τα αποτελέσματα της δράσης του κατά της κυτταρίτιδας καθώς και η απώλεια πόντων. Μέσω ηχητικών κυμάτων χαμηλής συχνότητας δημιουργούνται μικροφυσαλίδες στην κυτταρική μεμβράνη των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα την καταστροφή τους. Κάθε συνεδρία συμπεριλαμβάνει μάλαξη.


Διάρκεια 60’-70’

Βαθιά ενυδάτωση σώματος σε συνδυασμό με μάλαξη. Προηγείται απολέπιση για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Τονώνει την επιδερμίδα και ενισχύει τη σφριγηλότητά της.


Διάρκεια 60’

Εξειδικευμένη και στοχευμένη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας με μείγμα παρασκευασμένο εξ ολοκλήρου από βότανα που ενεργοποιούν τον μεταβολισμό των κυττάρων και προάγουν τη διαδικασία της λιπόλυσης. Συνδυάζεται με έντονη μάλαξη.


Διάρκεια 60’

Ειδική τεχνική λεμφικής μάλαξης με αντιοιδηματική και αποσυμφορητική δράση. Συντελεί στην αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού, την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, τη μείωση της κυτταρίτιδας. Το αποτέλεσμα ενισχύεται με τη χρήση αιθέριων ελαίων εσπεριδοειδών, ρίγανης και εκχυλισμάτων φύκου Ποσειδωνίας.


Διάρκεια 40’

Θεραπεία επιδερμικής σύσφιξης και αύξησης της ελαστικότητας του δέρματος. Χρησιμοποιείται η τεχνική περίδεσης με εμποτισμένους ιμάντες. Ιδανική για άτονη επιδερμίδα και περιοχές που παρουσιάζουν ιδιαίτερη δυσκολία, όπως τα μπράτσα και οι προσαγωγοί.


Διάρκεια 40’

Ηλεκτροθεραπεία με τη χρήση εναλλασσόμενου ρεύματος. Μυϊκή ενδυνάμωση, καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και ενεργοποίηση του λεμφικού συστήματος.


Διάρκεια 45’

Θεραπεία σύσφιξης της περιοχής του ντεκολτέ και του στήθους. Συνδυάζεται με ηλεκτροθεραπεία για μυϊκή ενδυνάμωση και εφαρμογή ειδικών προϊόντων για επιδερμική σύσφιξη.


Διάρκεια 50’

Θεραπεία για αδυνάτισμα και αποτοξίνωση. Βασίζεται στην εφίδρωση και στην τοπική αύξηση της θερμοκρασίας, η οποία συνεπάγεται αύξηση των μεταβολικών διαδικασιών.


Διάρκεια 50’


BlackSwan | Laser Αποτρίχωση & Θεραπείες Προσώπου - Σώματος. BlackSwan | Laser Αποτρίχωση & Θεραπείες Προσώπου - Σώματος. BlackSwan | Laser Αποτρίχωση & Θεραπείες Προσώπου - Σώματος.
Accessibility Initiative Badge