Πόσες συνεδρίες απαιτούνται για να απαλλαγώ από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα;

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία laser αποτρίχωσης αρχίζουν να γίνονται ορατά τα αποτελέσματα. Οι τρίχες γίνονται πιο απαλές,μειώνονται σε αριθμό και η επανέκφυσή τους καθυστερεί, ενώ κλινικές έρευνες έχουν δείξει ότι το 85% της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας εξαλείφεται με 6-8 συνεδρίες περίπου, αριθμός που αυξάνεται για τις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι η μείωση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η περιοχή στην οποία στοχεύουμε – αν είναι ορμονοεξαρτώμενη ή όχι -, στον φωτότυπο του δέρματος, το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας. Σημαντική είναι και η συνέπεια του πελάτη στο πρόγραμμα των συνεδριών το οποίο απαιτεί αρχικά επίσκεψη κάθε 40 ημέρες περίπου.

Στην ενημερωτική μας συνάντηση γίνεται μια εκτίμηση όλων των παραπάνω παραγόντων και έτσι μπορούμε να προβούμε σε μια πρώτη εκτίμηση των συνεδριών που θα χρειαστείτε, εφόσον ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες που θα λάβετε από το εξειδικευμένο προσωπικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για προγραμματίσουμε μία συνάντηση ενημέρωσης χωρίς χρέωση.

BlackSwan | Laser Αποτρίχωση & Θεραπείες Προσώπου - Σώματος. BlackSwan | Laser Αποτρίχωση & Θεραπείες Προσώπου - Σώματος. BlackSwan | Laser Αποτρίχωση & Θεραπείες Προσώπου - Σώματος.
Accessibility Initiative Badge