Τι πρέπει να κάνω πριν και μετά τη συνεδρία με laser αποτρίχωσης Alexandrite;

Πριν την εφαρμογή του laser αποτρίχωσης

Πριν προσέλθετε για την προγραμματισμένη συνεδρία σας για laser αποτρίχωσης θα έχει προηγηθεί ενημερωτική συνάντηση για τη λήψη του ιστορικού σας και για δερμοανάλυση προκειμένου να γίνει εξακρίβωση του φωτοτύπου σας και συγκεκριμένη εκτίμηση των αναγκών σας. Στη συνάντηση αυτή θα απαντήσουμε σε κάθε απορία που μπορεί να προκύψει και μπορούμε να προγραμματίσουμε την επόμενη επίσκεψή σας για την εφαρμογή του laser.

Προετοιμασία για συνεδρία laser αποτρίχωσης

Οι τρίχες στην περιοχή εφαρμογής του λέιζερ πρέπει να έχουν ξυριστεί μία ημέρα πριν την συνεδρία προς αποφυγή ερεθισμών. Εάν ζητηθεί από τον εφαρμογέα, οι τρίχες θα παραμείνουν αξύριστες. Επίσης η περιοχή που θα σαρωθεί με το laser δεν θα πρέπει να φέρει ερεθισμούς ή κοκκινίλες. Η επιδερμίδα θα πρέπει να είναι στεγνή και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί κρέμες μαυρίσματος, αλοιφές, κ.λπ.

Φροντίδα μετά τη συνεδρία laser αποτρίχωσης

Μετά την αποτρίχωση με laser γίνεται εφαρμογή αντηλιακής κρέμας στην περιοχή για την προστασία του δέρματος, η οποία συνιστάται για χρήση και μερικές ημέρες μετά την εφαρμογή του laser.

Ανάλογα με την ευαισθησία του δέρματος υπάρχει ενδεχόμενο να εμφανιστεί ήπια ερυθρότητα η οποία καταπραΰνεται εντός μερικών ωρών με τη χρήση ενυδατικής κρέμας. Καλό είναι μετά τη συνεδρία και για μερικές ημέρες να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για τις απαραίτητες ενέργειες πριν και μετά την εφαρμογή του laser προκειμένου να εξασφαλίσουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα για εσάς σε κάθε συνεδρία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για συνάντηση ενημέρωσης χωρίς χρέωση.

BlackSwan | Laser Αποτρίχωση & Θεραπείες Προσώπου - Σώματος. BlackSwan | Laser Αποτρίχωση & Θεραπείες Προσώπου - Σώματος. BlackSwan | Laser Αποτρίχωση & Θεραπείες Προσώπου - Σώματος.
Accessibility Initiative Badge