Για ποιο λόγο να επιλέξω αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη;

Αισθητικά άψογο αποτέλεσμα για πάντα

Η αποτρίχωση με laser σας απαλλάσσει από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα προσφέροντας ένα άψογο αισθητικά αποτέλεσμα σε ολόκληρο το σώμα, ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματός σας.
Εκτός από τα αισθητικά οφέλη, όμως, η laser αποτρίχωση κρίνεται συχνά απαραίτητη και για ιατρικούς λόγους.

Όχι πια βλάβες και μόνιμα σημάδια από τις συμβατικές μεθόδους αποτρίχωσης

Το δέρμα συχνά ταλαιπωρείται από τις συμβατικές αποτριχωτικές μεθόδους, όπως η αποτρίχωση με κερί, το ξύρισμα και οι οικιακές μηχανές αποτρίχωσης. Η αποτριχωμένη περιοχή εμφανίζει συχνά θυλακίτιδα (φλεγμονή του θύλακα της τρίχας και κατ’ επέκταση του δέρματος), καθώς οι νέες τρίχες που αναπτύσσονται εγκλωβίζονται κάτω από το δέρμα. Πολλές φορές η θυλακίτιδα χρειάζεται φαρμακευτική αντιμετώπιση, ενώ τα σημάδια που αφήνει τόσο στη γραμμή του μπικίνι όσο και στα κάτω άκρα είναι βαθιά και μη αναστρέψιμα.

Ξεχάστε αλλεργίες και ερεθισμούς

Η χρήση αποτριχωτικής κρέμας ή κεριού μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις και ερεθισμούς που ταλαιπωρούν το δέρμα. Για να αποφύγετε βλάβες στην επιδερμίδα και να εξασφαλίσετε εκπληκτικό, μόνιμο αποτέλεσμα, η αποτρίχωση με laser είναι η πιο αποδοτική επιλογή.

Laser αποτρίχωση στις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές

Η αποτρίχωση με laser είναι δυνατόν να μειώσει την τριχοφυΐα σε περιπτώσεις δασυτριχισμού/υπερτρίχωσης στις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές. Ωστόσο, καλό είναι να γνωρίζετε ότι η τριχοφυΐα σε περιοχές όπως το πρόσωπο, ο κορμός και το στήθος που οφείλεται σε ορμονικές διαταραχές ενδέχεται να επιμένει απαιτώντας περισσότερες συνεδρίες για οριστικό αποτέλεσμα.

Στην προκαταρκτική συνάντησή μας στο κέντρο αποτρίχωσης και αισθητικής Black Swan, πριν την εφαρμογή γίνεται απαραιτήτως λήψη ιατρικού ιστορικού και σας προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις ανάλογά με την περίπτωσή σας για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για συνάντηση ενημέρωσης χωρίς χρέωση.

BlackSwan | Laser Αποτρίχωση & Θεραπείες Προσώπου - Σώματος. BlackSwan | Laser Αποτρίχωση & Θεραπείες Προσώπου - Σώματος. BlackSwan | Laser Αποτρίχωση & Θεραπείες Προσώπου - Σώματος.
Accessibility Initiative Badge