Πώς λειτουργεί το laser Alexandrite για την απομάκρυνση της τριχοφυΐας;

Το laser Aλεξανδρίτη παράγει μια μονοχρωματική δέσμη φωτός η οποία απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη της τρίχας (επιλεκτική φωτοθερμόλυση). Στη συνέχεια, μέσω της τρίχας, που λειτουργεί ως αγωγός, η φωτεινή ενέργεια διοχετεύεται στον τριχικό θύλακα. Εκεί η φωτεινή ενέργεια μετατρέπεται σε θερμική και η θερμοκρασία αυξάνεται.

Με την αύξηση της θερμοκρασίας καταστρέφονται αποκλειστικά τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας, χωρίς να βλάπτονται όμως οι παρακείμενοι ιστοί, τα αγγεία και η γύρω περιοχή του δέρματος.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, καθώς παρατηρούμε μείωση του αριθμού και του πάχους των τριχών. Το laser αποτρίχωσης της Candela διαθέτει αυτόματο μηχανισμό ψύξης του δέρματος εξασφαλίζοντας ανώδυνα αποτελέσματα και μειώνοντας τους παροδικούς ερεθισμούς στο ελάχιστο.

Με το laser η ρίζα της τρίχας καταστρέφεται σταδιακά και μετά το πέρας των συνεδριών μπορεί να παρατηρηθεί μόνο χνούδι. Εφόσον κρίνεται απαραίτητο, στις περιοχές που εμφανίζεται χνούδι μπορούν να εφαρμοστούν συνεδρίες συντήρησης μία ή δύο φορές τον χρόνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για συνάντηση ενημέρωσης χωρίς χρέωση.

BlackSwan | Laser Αποτρίχωση & Θεραπείες Προσώπου - Σώματος. BlackSwan | Laser Αποτρίχωση & Θεραπείες Προσώπου - Σώματος. BlackSwan | Laser Αποτρίχωση & Θεραπείες Προσώπου - Σώματος.
Accessibility Initiative Badge