Τι περιλαμβάνει η αποτρίχωση στο κέντρο αποτρίχωσης και αισθητικής Black Swan;

Εξατομικευμένη προσέγγιση - δερμοανάλυση

Για την αποτελεσματικότερη και ταχύτερη καταπολέμηση της τριχοφυΐας ακολουθούμε μια πλήρως εξατομικευμένη προσέγγιση για τους πελάτες μας. Σε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης λαμβάνουμε το ιατρικό ιστορικό σας και γίνεται δερμοανάλυση με μικροκάμερα ώστε να εκτιμήσουμε τον φωτότυπό σας, το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας και να εντοπίσουμε τις ανάγκες σας.

Προσωπική καρτέλα

Πριν από κάθε συνεδρία συμβουλευόμαστε την προσωπική σας καρτέλα όπου καταγράφονται κάθε φορά οι ρυθμίσεις που χρησιμοποιήθηκαν στο laser. Επιπλέον είμαστε σε τακτική επικοινωνία τόσο πριν όσο και μετά την εφαρμογή του laser. Έτσι είμαστε πάντα ενημερωμένοι για την πορεία των θεραπειών σας στοχεύοντας στο βέλτιστο αποτέλεσμα κάθε φορά.

Πριβέ χώροι θεραπείας

Θέλουμε να αισθάνεστε άνετα. Έχουμε διαμορφώσει την καμπίνα θεραπειών laser, ώστε να απολαμβάνετε ατομικά τη συνεδρία σας, χωρίς να υπάρχει ταυτόχρονη πρόσβαση από το υπόλοιπο προσωπικό ή άλλους πελάτες.

Απόλυτη υγιεινή

Σε όλους τους χώρους μας, τις καμπίνες εφαρμογών laser και θεραπειών τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες καθαριότητας και υγιεινής. Χρησιμοποιούμε εργαλεία μίας χρήσης, ενώ όλα τα μεταλλικά και πλαστικά εξαρτήματα αποστειρώνονται σε ειδικό κλίβανο.

Ευέλικτες υπηρεσίες, χωρίς δεσμευτικά πακέτα

Στο κέντρο αποτρίχωσης και αισθητικής Black Swan επικεντρωνόμαστε στην αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, ώστε να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Δεν δεσμεύουμε τους πελάτες μας με πακέτα υπηρεσιών αποτρίχωσης, αλλά προσφέρουμε ευελιξία εξασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές τιμές όταν συνδυάζονται δύο ή περισσότερες περιοχές για αποτρίχωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για συνάντηση ενημέρωσης χωρίς χρέωση.

BlackSwan | Laser Αποτρίχωση & Θεραπείες Προσώπου - Σώματος. BlackSwan | Laser Αποτρίχωση & Θεραπείες Προσώπου - Σώματος. BlackSwan | Laser Αποτρίχωση & Θεραπείες Προσώπου - Σώματος.
Accessibility Initiative Badge